Reddit Reddit reviews Gangbangs and Drive-bys: Grounded Culture and Juvenile Gang Violence (Social Problems & Social Issues)

We found 1 Reddit comments about Gangbangs and Drive-bys: Grounded Culture and Juvenile Gang Violence (Social Problems & Social Issues). Here are the top ones, ranked by their Reddit score.

Abuse Self-Help
Self-Help
Books
Gangbangs and Drive-bys: Grounded Culture and Juvenile Gang Violence (Social Problems & Social Issues)
Check price on Amazon

1 Reddit comment about Gangbangs and Drive-bys: Grounded Culture and Juvenile Gang Violence (Social Problems & Social Issues):

u/perpetuallytipsy · 5 pointsr/Suomi

Gangbanger/gang bang on hyvin amerikkalainen ilmaus joka viittaa nimenomaan heidän jengiväkivaltaansa ja siellä kehittyneeseen kieleen ja ilmiöihin. Myös seksuaalinen termi gangbang tulee samasta yhteydestä, ei varmaan tarvitse hirveän pitkään miettiä miten. Termi on täysin tunnistettava niille ihmisille, jotka ovat jengiväkivallan kanssa minkäänlaisessa tekemisissä - eli esimerkiksi asuvat kaupungissa, jossa sitä on.

Tässä muutama linkki, jossa termiä käytetään selkeästi ei seksuaalisena vaan väkivaltaan liittyvänä.

Edit (muokkailin vähän järjestystä):

Tässä 2015 tehty uutisotsikko "I started gangbanging because I wanted to kill people" jengiläisen suusta. Jos termi on tuossa seksuaalinen, niin on aika jännä merkitys tällä... Neljässä vuodessa sana tuskin on hävinnyt käytöstä, koska ilmiökään ei ole.

https://www.theguardian.com/music/2015/oct/26/vince-staples-summertime-06-hip-hop

Sitten vähän muita, satunnaisempia otantoja joissa sanaa käytetään muussa yhteydessä kuin seksuaalisessa:

https://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=122498235

https://www.nme.com/news/music/rapper-nipsey-hussle-was-set-to-discuss-gang-violence-with-police-before-he-was-shot-dead-2469677

https://losangeles.cbslocal.com/2018/12/17/i-aint-from-nowhere-billboard/

https://www.npr.org/sections/alltechconsidered/2015/10/07/446300514/when-social-media-fuels-gang-violence?t=1571297520668

https://www.amazon.com/Gangbangs-Drive-bys-Grounded-Juvenile-Violence/dp/0202305376