Reddit Reddit reviews TS9 to SMA Female External Antenna Adapter Cable Pigtail for USB Modems, Hotspots & Routers - AT&T MR1100 Nighthawk, Unite Express 2, Verizon 8800L, 7730L, AC791L, Sprint MiFi 8000, Netgear LBL2120.

We found 3 Reddit comments about TS9 to SMA Female External Antenna Adapter Cable Pigtail for USB Modems, Hotspots & Routers - AT&T MR1100 Nighthawk, Unite Express 2, Verizon 8800L, 7730L, AC791L, Sprint MiFi 8000, Netgear LBL2120.. Here are the top ones, ranked by their Reddit score.

Computer Networking Antennas
Computer Networking
Computers & Accessories
Electronics
TS9 to SMA Female External Antenna Adapter Cable Pigtail for USB Modems, Hotspots & Routers - AT&T MR1100 Nighthawk, Unite Express 2, Verizon 8800L, 7730L, AC791L, Sprint MiFi 8000, Netgear LBL2120.
CONNECTS External TS9 Antenna Ports on USB Modems/Hotspots to SMA Male Connectors on Antennas, Coax Cables, etc.12 INCH HIGHLY FLEXIBLE Low-Loss RG174 Coax & Right-Angle TS9 Plug for Tight Installations - Heat Shrink Tubing on Both EndsQUALITY MATERIALS 100% Factory Tested Cable Assemblies - Lifetime WarrantyCOMPATIBLE with all 50 Ohm SMA Male Antennas and Coaxial Cable ConnectorsCOMPATIBLE with many Netgear, Novatel (Inseego) Sierra, Huawei, ZTE and other brands of modems & hotspots - see partial list below
Check price on Amazon

3 Reddit comments about TS9 to SMA Female External Antenna Adapter Cable Pigtail for USB Modems, Hotspots & Routers - AT&T MR1100 Nighthawk, Unite Express 2, Verizon 8800L, 7730L, AC791L, Sprint MiFi 8000, Netgear LBL2120.:

u/n2thetaboo · 4 pointsr/ATT

First, go to Antenna Search and locate the tower you want to pull from. Then find the contact person for that tower by clicking on it. Email that person explaining your problem, and then you'll have a local expert helping you out.

When I ran in to this issue I got 2 yagi antenna, the proper low loss cabling, the adapters to connect to the antenna and to my hotspot, a mounting pole, and put them at a 45 degree angle pointed right at my tower. Then I set the band priority on the hotspot based on what the tower tech told me was the optimal band coming from that tower.

When you get in to the world trying to optimize your LTE connection, you will probably want to join up with the LTE Hacks group on facebook.

u/optifrog · 2 pointsr/GoRVing

edit at the top here - What is the exact model and SKU of that hotspot/jetpack? a MiFi 8800L ? What I am seeing so far is that the jacks are labeled as "test ports" in the manual I saw online. Do you know for sure that external antennas will work? I'll look around some and see what I find.

I would get something like pigtail connectors make sure the connectors are the size you need

You can find cheaper ones, but don't go with the cheapest as they might be junk.

I tried the same style like you show, probably the same ones. There are cheap and the ts9 side is not the same as a real ts9 connector. Mine looked the same they would be very loose in the jack, I was worried about messing it up!

I use pigtails style ones now when using a netgear M1-1100 with car antennas, but mine are ts9 to sma male.I do not see the seller I bought from anymore on amazon - sorry.

u/tuckerthepwner · 1 pointr/ATT

I have one proxicast yagi antenna and 25 foot lmr400 cables and I can not find a signal above -114 RSRP and -19 RSRQ. I tried aiming it where the tower is and tried microcorrecting for atleast a good 6+ hours and I have not found a single spot where it would get any better. I tried mounting the antenna to a 16 foot pole and moved it around various locations and had it hooked to the Nighthawk and that didn't help either. Using my Netgear Aircard mimo works better mounted to a window with aluminum foil which doesn't make sense. I can get -108 RSRP and -14 RSRQ - It's rare to see that but it can. Usually I get -113 RSRP and -17 RSRQ as of late. I see average speeds of 3mbps Down and 0.03mbps Up with the Netgear Aircard and with the Proxicast I get 2mbps Down and the Upload usually won't even finish in speed tests. 2 Times however using the Proxicast I seen 10mbps down and 50 Up which never happened again - I wish I could see this happen again - I left it exactly the same and no results after waiting for hours and resetting and calling At&t and unplugging it and moving the antenna again and rechecking the cables and factory resetting. I'm probably just going to send the stuff back It's so frustrating spending hours upon hours and not seeing any real results. PS. I live in a very poor signal area and seeing 2 bars is really rare in the window - throughout the house and even outside I can't seem to find a signal. I have turned off stream saver. Antenna
Adapter
Cables
A big problem I have is the latency is so bad when it hops to a lower RSRP and RSRQ - which it will go from -110 to -116 pretty commonly so 60ms turns into 700ms or even higher : (