Top products from r/Suomi

We found 34 product mentions on r/Suomi. We ranked the 174 resulting products by number of redditors who mentioned them. Here are the top 20.

Next page

Top comments that mention products on r/Suomi:

u/HL3LightMesa · -1 pointsr/Suomi

Riippuu toki höylästä. Kolmella neljällä kympillä saa kyllä jo semmoisen setin (höylä, terät, suti, mömmöt) millä tekee parturiliikkeen tyylisen "luksusajelun" kotioloissa joka päivä vuoden ajan.

EDIT. Todiste alaäänestäjille:

u/svefan · 3 pointsr/Suomi

En voi muuta kuin suositella lukemaan, The Righteous Mind: Why Good People Are Divided by Politics and Religion.
Ihmiset eivät keskustele rationaalisesti, vaan pyrkivät selittämään tunnereaktiot rationaalisin argumentein.

u/autotomaatti · 3 pointsr/Suomi

Jos kirjan haluaa lukea, niin Bounce: Mozart, Federer, Picasso, Beckham, and the Science of Success on ihan hyvä. Käsittelee aihetta nimenomaan urheilun näkökulmasta ja on helppolukuinen.

u/Hevinalle · 4 pointsr/Suomi

Saksan Amazonista löytyy jotain. 1, 2, 3

u/teh_Architects · 7 pointsr/Suomi

Onko ne siis tekstiä? Jos niin kindle paperwhite on hyvä vehje hinta-laatusuhteeltaan, oman sain tosin satasella. Nyt 140, mainosversiota eivät ainakaan oman hankinnan aikaan myyneet tänne. Kobojakin kannattaa varmaan katella mutta itsellä ei kokemusta.

https://www.amazon.de/Amazon-Kindle-Paperwhite-6-Zoll-4GB-eReader/dp/B00QJDU3KY/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1527005607&sr=8-3&keywords=paperwhite&dpID=51yN9w2Q2nL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

u/killyouwithkindness · 20 pointsr/Suomi

Amazonista Paperwhite, maksaa satkun. Versio, jossa on 3G maksaa tuplaten. Suosittelen tuota jälkimmäistä jos tapaat matkustaa ympäri maailmaa.

Saat amazon.comista ison määrän hyvähintaista kirjaa, lisäksi Calibre-ohjelmalla saat ladattua laitteelle muistakin kaupoista e-kirjoja. E-ink -näyttöä on yllättävän mukava lukea, ja taustavalo ei minusta häiritse nukahtamista illalla ollenkaan. Petikaverikaan ei häiriinny kun voi lukea ilman että pitää valoa päällä.

u/jarvis400 · 2 pointsr/Suomi

Kindle Paperwhite on nyt muuten tyrkyssä

u/punasoni · 15 pointsr/Suomi

Tämän sijaan: https://www.amazon.de/Theo-Klein-9155-International-Spielzeug/dp/B004PVGH0W/ref=sr_1_1?s=toys&ie=UTF8&qid=1480257646&sr=1-1&keywords=Miele+9155

Itse ostaisin tämän: http://www.pikkupiia.fi/theo-klein-miele-leikkikeittio.

Vähemmän muovia, Kouvolalainen verkkokauppa. Lopulta vielä säästän ja rahoista osalla Kouvolalaisen verkkokaupan kaveri ehkä saa ostettua jotain: https://www.finder.fi/Lastentarvikkeita/Pikku+Piia+Oy/Kouvola/yhteystiedot/434991

Kouvola-Firmalla massiivinen 3% liikevoitto.

Harva verkkokauppa voi koskaan mätsätä Amazonin alennuksia, elleivät ne kasva 100 miljardin firmoiksi ja pysty ostamaan 100 000 leikkikeittiötä joulusesongiksi.

Valinnoilla voi vaikuttaa. Voi valita keskittävänsä omaisuuden Amazonin osakkeen omistajille, jotka rikastuvat rikastumistaan. Voi myös valita hajauttavansa ostoksia, jolloin hyötyjiä on suurempi määrä.

u/Elukka · 43 pointsr/Suomi

Leluissa nämä hintaerot ovat lähinnä törkeitä:

http://www.toysrus.fi/serier/miele/miele-kansainvaelinen-leikkikeittioe?id=901704&vid=130876#.WDrwJ7J95GE

https://www.amazon.de/Theo-Klein-9155-International-Spielzeug/dp/B004PVGH0W/ref=sr_1_1?s=toys&ie=UTF8&qid=1480257646&sr=1-1&keywords=Miele+9155

199 euroa+toimituskulut Suomesta tai 93 euroa Saksasta. En ymmärrä, miksi jengi kantaa edelleen rahaa Suomessa sijaitseviin kuppausliikkeisiin, ja miten tällaiset toimijat pysyvät pystyssä.

u/premature_eulogy · 2 pointsr/Suomi

Tälläsiä itse käyttänyt nyt kolmisen vuotta, toistaiseksi rahaa mennyt kolmen vuoden aikana n.20€.

u/Idalways · 1 pointr/Suomi

En ole ihan varma toimiiko noin ohuilla terillä, metallia on aika vähän. Mielestäni tärkeämpää on kuivata terä hyvin tai dipata se alkoholiin (kuten parturissa), jolloin ohut terä ei ruostu röpyläiseksi. Pyyhin terän reunaa ihan käden ihoon lähinnä karvojen irroitus tarkoituksessa.

Ensimmäinen ajo uudella terällä on aina todella herkkua. 2-3 ajoa menee hyvin, mutta 4--> terä on pitkään samanlainen huono, mutta toimiva pökäle. Käytän sitten muiden karvojen trimmaamiseen ennen vaihtoa.

Edit: Oma lemppari terä Astralta 100kpl/10€

u/QuintessentialNerd · 3 pointsr/Suomi

Ehdottomasti tämä- Itselle päädyin ostamaan (pitkän harkinnan jälkeen) muhlen, halvan villisikapartaharjan, ihan vaan jonkin styptisen kynän,[ palmoliven partasaippuan] (http://www.amazon.co.uk/Palmolive-Classic-Extract-Shave-Stick/dp/B0012XZAKE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1427368996&sr=8-2&keywords=palmolive+shaving+soap) ja nivean hoitoainetta.. Aloittelijalle hyvä combo mielestäni. Halpa, helppo käyttää ja matalampi kynnys kokeilla kun kallein osa paketissa on se ikuisesti kestävä höylä.

u/Aybram · 9 pointsr/Suomi

>Ilman siionisteja slaavit olisi vapautettu kommunismin yöstä.

Ainoa asia mistä slaavit olisi vapautettu olisi ollut heidän omasta hengestänsä. Kannattaa myös lukea Adam Toozen kirja The Wages of Destruction jossa Tooze käsittelee sitä miksi Kolmas valtakunta oli vuonna 1939 tilanteessa jossa ainoat vaihtoehdot olivat puolustusleikkaukset tai sota ja velkaa oli suhteessa bruttokansantuotteeseen enemmän kuin Yhdysvalloilla oli sodan jälkeen vuonna 1945.

u/unfuckreddit · 2 pointsr/Suomi

>Jos tuo olisi whitelabel-kamaa, eikö noita identtisiä pareja kuulokkeita eri valmistajilta pitäisi sitten olla yks joka sormelle?

Onhan meillä tässä edessämme nyt Lidl kuulokkeet, ja amazon on varmasti aivan täynnä näitä.

Luulen vaan että whitelabelkiinapaska-ilmiö ei ole vielä päässyt kunnolla rantautumaan Suomeen kun amazon, ebay, jne pitkälti puuttuu. Suomessa on vaikeampi spotata whitelabel kamaa kun harvemmin on montaa firmaa maahantuomassa samaa kamaa eri logoilla.

>Oma intuitio on että jos on olemassa brändituote (vaikkapa Arduinon DIY-mikrokontrollerit) ja Kiinasta saa tilattua täysin identtisiä klooneja ilman Arduino-logoa puoli-ilmatteeksi, kyseessä on nimenomaan tehtaan ylituotantoa jota myydään sopimuksen ulkopuolella.

Markkinointi selkeästi purrut, maailma on täynnä brändejä jotka myy vain whitelabel kiinapaskaa. Amazonia käyttäessä tähän pääsee tutustumaan oikein kunnolla.


https://www.amazon.com/dp/B0787HVXKQ/ref=sxbs_sxwds-deals_4?pf_rd_p=a0894c97-3184-4615-912f-722ec74e380a&pd_rd_wg=trYoj&pf_rd_r=GZKBGD00HMS1YCWTP6NH&pd_rd_i=B0787HVXKQ&pd_rd_w=BjseD&pd_rd_r=f742e940-0094-4245-9ee6-84b612ddfc22&ie=UTF8&qid=1550229007&sr=4

https://www.amazon.com/dp/B07HNVGBCX/ref=psdc_12097480011_t2_B0787HVXKQ

https://www.amazon.com/dp/B076JDPH5D/ref=sspa_dk_detail_0?psc=1

https://www.amazon.com/dp/B078RGLHYN/ref=sspa_dk_detail_2?psc=1&pd_rd_i=B078RGLHYN&pd_rd_w=NUcAZ&pf_rd_p=10ebaf99-73de-4f5d-a994-e7f5fc52f86f&pd_rd_wg=ajIwP&pf_rd_r=CEBEKRNBMBZZ1FZC2FB1&pd_rd_r=67da1b61-3112-11e9-a873-cb4fd7a22e28

Tässä vähän lisää samoja kuulokkeita n. kahden minuutin haun jälkeen.

Veikkaisin että urbanears on valinnut kiinalaiselta tehtaalta jonkun tietyn mallin ja valikoinut siihen sitten haluamansa materiaalit värit jne, monet pienet muutokset ulkonäköön onnistuu halvalla. Ehkä UE ostaa vähän laadukkaampia kuulokkeita ja maksaa $3 per pari eikä $1.

u/DrNeutrino · 26 pointsr/Suomi

Alkeishiukkaset ovat säieteorian mukaan yksiulotteisten värähtelevien säikeiden eri värähtelymoodeja. Säieteoria ennustaa, että aika-avaruus on ainakin 10-ulotteinen. Emme näe kuutta ylimääräistä (paikka-)ulottuvuutta, koska ne ovat käpertyneet todella pieniksi, puhutaan Planckin pituuden skaalasta, luokkaa 10^-34 m. Yleinen analogia on ihmisen hius, joka näyttää yksiulotteiselta kaukaa katsottuna.

Maailmankaikkeuden alkuhetkillä kaikki 10 ulottuvuutta olivat samanarvoisia, koska maailmankaikkeus oli pieni. Vain kolme tilaulottuvuutta laajeni nykyisen kokoisiksi. Tätä varten ylimääräiset ulottuvuudet on kompaktifioitava (käärittävä) periodisiksi rakenteiksi. Ongelmana on, että kompaktifiointitapoja on 10^(520), eikä ole lainkaan selvää miten valita oikea tai edes luokitella niitä.

Supersäieteoriat ovat säieteorioita, jotka ovat supersymmetrisiä - tarkoittaen sitä, että jokaista hiukkasta vastaa superpartneri, jota ei kuitenkaan ole havaittu LHC:ssä tai muuallakaan. Yleinen analogia on antimateria, jonka löytäminen kaksinkertaisti hiukkasten lukumäärä. Supersymmetria voi tehdä saman. Viisi eri supersäieteoriatyyppiä ovat yhden ja saman teorian - ns. M-teorian - eri puolia, samaan tapaan kuin kvanttimekaniikassa valoa voi käsitellä sekä hiukkasena että aaltona.

Kaiken edellä mainitun lisäksi säieteoria kärsii matemaattisista ja teoreettisista ongelmista sekä matalan energian ennusteiden puutteesta. Toisaalta säieteoria voi hyvin olla seuraava askel kohti kaiken teoriaa. Säieteoria yhdistää kaikki neljä perusvuorovaikutusta eikä tarvitse renormalisaatiota eli hiukkasfysiikan laskuissa syntyvien äärettömyyksien keinotekoista poistamista.

Kirjallisuutta

  • Maailmankaikkeus pähkinänkuoressa (Stephen Hawking)
  • String theory demystified (McMahon) (Amazon-linkki)
u/Deletraz · 1 pointr/Suomi

>Kokeilin ennen joulua ensimmäisen kerran Arko-saippuatikkua ja on muuten hyvää tavaraa. Vaahtoaa todella helposti, toimii hyvin ja on erittäin halpaa.

Toinen hyvä on sitten vaikkapa Palmoliven vastaava. Saksalaisista kaupoista sitä saa 80 sentillä tikku. Saa sitä kyllä netistäkin. Pidän myös kreemistänsä, joka on ihan yhtä halpaa ja riittoisaa. Sen kanssa kannattaa vain sitten huomata laittaa riittävästi vettä sutiin, ettei vaahto ole liian kuivaa ja tuki höylää.

Arkon tuotteita saa muuten Viipurista erinomaisen hyvin.

u/aibrony · 12 pointsr/Suomi

> Tuntuu kuitenkin, jopa tästä kirjoituksesta, että on painetta painottaa esimerkiksi sellaisia väitteitä, joissa homoseksuaalisuus olisi adaptaatio, eikä esimerkiksi patogeenin aiheuttama.

Todennäköisemmin syy etsiä adaptaavista selitystä homoseksuaalisuuteen tulee siitä, että homoseksuaalisuutta on havaittu käytännössä kaikilla tutkituolla selkärankaisilla.

Lisäksi, jos havaitaan että homoseksuaallisuus on perinnöllistä tietyissä suvuissa, ja tämä on havaittavissa niin eläimissä kuin ihmisissä, niin evoluution teorian perusteella voidaan tehdä hypoteesi, että tällä ilmiöllä olisi jokin suvunjatkamista edistävä ominaisuus, vaikka se silloin tällöin johtaisi geneettiseen umpikujaan yksilöiden tasolla. Samalla tavalla kuin sirppisoluanemien kohdalla. Sirppisoluanemie johtuu yhdestä pistemutaatiosta, ja jos henkilöllä on kaksi kappaletta näitä geenejä, hän todennäköisesti kuolee jo lapsena (kyseessä on resessiivinen geeni). Jos yksilöllä on vain yksi vioittunut geeni, hänellä on tavallista parempi vastustuskyky malariaa vastaan. Tästä johtuen tämä sirppisolianemiaa aiheuttava geeni on päässyt yleistymään etenkin Afrikassa, mutta vain alueilla joissa esiintyy malariaa.

Onko kyseessä siis adaptaatio vai patogeeni? Joissain tapauksissa tämä voi johtaa yksilön kuolemaan (geneettinen umpikuja), mutta jos geenin antama hyöty populaatiolle ovat suuremmat kuin haitat, se voi silti levitä populaatiossa ja olla näin ollen adaptiivinen alleeli. Käsitykseni mukaan homoseksuaalisuus on samantapainen tapaus. Homoseksuaalisuus on haitallista yksilön geneettiselle jatkumolle, mutta sen aiheuttama(t) geeni(t) voivat olla populaation kannalta edullisia.


Potholer54 teki asiaan liittyen erinomaisen videon, joka kannattaa ehdottomasti vilkaista, jos et ole sitä jo nähnyt:
How to confuse a creationist -- Homosexuality, Evolution and the Bible

u/perpetuallytipsy · 5 pointsr/Suomi

Gangbanger/gang bang on hyvin amerikkalainen ilmaus joka viittaa nimenomaan heidän jengiväkivaltaansa ja siellä kehittyneeseen kieleen ja ilmiöihin. Myös seksuaalinen termi gangbang tulee samasta yhteydestä, ei varmaan tarvitse hirveän pitkään miettiä miten. Termi on täysin tunnistettava niille ihmisille, jotka ovat jengiväkivallan kanssa minkäänlaisessa tekemisissä - eli esimerkiksi asuvat kaupungissa, jossa sitä on.

Tässä muutama linkki, jossa termiä käytetään selkeästi ei seksuaalisena vaan väkivaltaan liittyvänä.

Edit (muokkailin vähän järjestystä):

Tässä 2015 tehty uutisotsikko "I started gangbanging because I wanted to kill people" jengiläisen suusta. Jos termi on tuossa seksuaalinen, niin on aika jännä merkitys tällä... Neljässä vuodessa sana tuskin on hävinnyt käytöstä, koska ilmiökään ei ole.

https://www.theguardian.com/music/2015/oct/26/vince-staples-summertime-06-hip-hop

Sitten vähän muita, satunnaisempia otantoja joissa sanaa käytetään muussa yhteydessä kuin seksuaalisessa:

https://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=122498235

https://www.nme.com/news/music/rapper-nipsey-hussle-was-set-to-discuss-gang-violence-with-police-before-he-was-shot-dead-2469677

https://losangeles.cbslocal.com/2018/12/17/i-aint-from-nowhere-billboard/

https://www.npr.org/sections/alltechconsidered/2015/10/07/446300514/when-social-media-fuels-gang-violence?t=1571297520668

https://www.amazon.com/Gangbangs-Drive-bys-Grounded-Juvenile-Violence/dp/0202305376